PROMED opzetstukjes set nagelfrees COMFORT, 17-delig, opzetstukjes voor huid: likdoorn / eksteroog, eelt en nagel: kort frezen, opruwen, afwerken, reinigen & polijsten van de natuurlijke nagel. Voor zowel manicure als pedicure!

22,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Otto


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

5,95 voor kleine artikelen vanaf 20 kilo 11.95.
Binnen 5 werkdagen
Retour 14 dagen bedenktijd
Bezorgd door PostNL

Over PROMED opzetstukjes set nagelfrees COMFORT, 17-delig, opzetstukjes voor huid: likdoorn / eksteroog, eelt en nagel: kort frezen, opruwen, afwerken, reinigen & polijsten van de natuurlijke nagel. Voor zowel manicure als pedicure!

PROMED opzetstukjes in 17-delige set voor nagelfrees COMFORT, breed inzetbare opzetstukjes voor allerlei toepassingen op huid: likdoorn / eksteroog, eelt en nagel: kort frezen van de nagel, opruwen, afwerken, reinigen & polijsten van de natuurlijke nagel. PROMED nagel opzetstukjes zijn voor zowel manicure als pedicure geschikt. - PROMED steen bit, spits: afvijlen van nagelverdikkingen, verwijderen van de nagelhuid. - PROMED steen bit, cilinder: glad maken van de geribbelde nageloppervlakte, opruwen van de nagelplaat. - PROMED schuur mandrel, staal: houder voor de schuurrolletjes. - PROMED saffier bit, rond: reinigen van nagelriemen, verwijderen van de likdoorn / eksteroog. - PROMED diamant bit, kleine spitse kegel: reinigen van nagelriemen, verwijderen van de nagelhuid en werken in moeilijk bereikbare plaatsen, reinigen van de onderzijde van de nagel. - PROMED saffier bit, lang: verzorgen van de natuurlijke nagel, bij nagelverdikkingen en eelt of andere voet en nagelproblemen. - PROMED diamant bit, kleine kegel: verwijderen van de nagelhuid en glad maken van de overgangen op de nagel. - PROMED diamant bit, cilinder: afvijlen van nagelverdikkingen, prepareren van de kern van de likdoorn randen / eksteroog randen. - PROMED reiniging borsteltje: stofvrijmaken van de nagelplaat. - PROMED saffier slijpkegel: glad maken van de geribbelde nageloppervlakte, korter maken van de nagels. - PROMED vilt polijst kegel: polijsten (op de natuurlijke nagel met nagelolie / op de kunstnagel met polijstpasta) en verwijderen van vijlresten. - PROMED saffier slijpschijf: recht korter maken van de natuurlijke nagel. - PROMED schuurrolletjes, middel (grit 150), 4 stuks: afvijlen van de gel en opruwen van de nagelplaat voor de gelmodellage. - PROMED transparante opzetstukjes box. TOTALE WAARDE van deze 17-delige opzetstukjes voor nagelfrees bedraagt 105,20 €. Lengte opzetstukjes varieert: 40-45 mm. Diameter schacht opzetstukjes: 2,332-2,350 mm.