Zwarte Logitech G305 Lightspeed Prodigy draadloze gaming muis

50,49
3 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Zwarte Logitech G305 Lightspeed Prodigy draadloze gaming muis

De geavanceerde HERO-sensor van de draadloze Logitech G305 LIGHTSPEED levert prestaties van 12.000 DPI, en de draadloze LIGHTSPEED-verbinding biedt een supersnelle rapportagesnelheid van 1 ms. De muis biedt maar liefst 250 uur gamen met één AA-batterij, en het indicatorlampje laat zien wanneer de batterij bijna leeg is. Dankzij een efficiënt mechanisch ontwerp weegt de G305 slechts 99 gram, wat de muis erg beweeglijk maakt. De duurzame, compacte vorm en ingebouwde opslag voor de nano-ontvanger maken van de G305 de ideale reisgenoot waarmee je met zes programmeerbare knoppen klaar bent om te gamen. Alles bij elkaar is deze draadloze LIGHTSPEED-muis voor iedereen een gebruiksklaar en uiterst betaalbaar pakket.


Kenmerken
DPI 200-12000
Schakel eenvoudig met de DPI, van pixelprecies richtingen voor sluipschieten tot bliksemsnelle manoeuvres voor een 360 no scope.


HERO-sensor
Met de HERO-sensor levert de Logitech G305 nauwkeurige en constante prestaties in het gehele dpi-bereik, zonder enige vertraging.


Draadloze LIGHTSPEED technologie
Draadloze LIGHTSPEED-technologie biedt een supersnelle rapportagesnelheid van 1 ms met volledig geoptimaliseerde draadloze verbinding.


Batterijlevensduur
Met de Logitech G305 kan je zonder problemen voor een lange tijd aan de slag dankzij de lange batterijduur van 250 uur met één AA-batterij.


Pakketinhoud
• Logitech G305
• LIGHTSPEED™ USB-nano-ontvanger (achter het batterij klepje)
• Verlengsnoer voor ontvanger
• AA-batterij (al geplaatst)
• Handleiding
• 2 jaar fabrieksgarantie