Zwarte Epson EcoTank ET-4500 - All-in-One Printer

329,- 279,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Epson EcoTank ET-4500 - All-in-One Printer

De Epson EcoTank ET-4500 is een 4-in-1 all-in-one printer die geleverd wordt met voldoende inkt voor 2 jaar en is daarmee perfect voor thuiskantoren! Het nieuw ontworpen geïntegreerde inkttanksysteem met extra hoge capaciteit, zorgt ervoor dat je met deze ET-4550 geen zorgen hoeft te maken over dure onderhoudskosten. In tegenstelling tot bij laserprinters is de ET-4500 in staat om foto's af te drukken in hoge kwaliteit met gedetailleerde weergave. Daarnaast kan een Epson EcoTank printer voor langere tijd niet worden gebruikt, zonder dat dit gevolg heeft voor de afdrukkwaliteit, wat bij traditionele inktjetprinters anders kan zijn.Geschikt voor elke gebruiker!
Bovendien beschikt de ET-4500 over uitgebreide aansluitmogelijkheden waardoor deze geschikt is voor iedere gebruikers. De ET-4500 wordt geleverd met Wi-Fi en Wi-Fi Direct voor draadloos printen via Apple AirPrint of Google Cloud Print. Dankzij Wi-Fi Direct is het ook mogelijk een printopdracht te versturen zonder computer. Daarnaast beschikt de Epson EcoTank ET-4500 over een netwerkaansluiting en usb ingang.

Belangrijkste kenmerken Epson Ecotank ET-4500
Print, kopieer, scan en fax met deze multifunctionele all-in-one printer
Ondersteuning voor automatisch document invoer (ADF) van 30 pagina's zodat je snel en eenvoudig een set papier kan scannen of kopiëren.
Duurzame en verantwoorde investering: standaard voldoende inkt voor twee jaar waarmee tot 4.000 pagina's in zwart-wit en 6.500 pagina's in kleur afgedrukt kunnen worden

Goed om te weten:
• De printer wordt geleverd met 4 x 70 ml afzonderlijke intreservoirs, handleiding en bijhorende software. Een usb-printerkabel is niet standaard inbegrepen.
• Een EcoTank-printer werkt ook nog naar behoren wanneer deze langdurig niet is gebruikt, in tegenstelling tot bij vele traditionele inktjetprinters.