Zwarte Lomography analoge camera's en accessoires Lomography Lomo 'Instant fotocamera - zwart

79,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Lomography analoge camera's en accessoires Lomography Lomo 'Instant fotocamera - zwart

3 standen om iedere soort Instant te schieten
De Lomo'Instant heeft een automatische flitsstand, zodat je heel gemakkelijk fantastische foto's kan schieten met een druk op de knop. Maar je kan ook kiezen voor de twee handmatige standen, voor meer creatieve mogelijkheden.

-
Flash On automatische stand
In deze stand bepaald een sensor in de flits de hoeveelheid licht en de lichtmeter geeft de juiste flitssterkte. De standaard diafragma is f/16 en de belichting kan handmatig worden aangepast.
-
Flash-On handmatige stand
Deze stand is perfect voor foto's die binnen worden geschoten. De flits is altijd aan en je kan wisselen tussen N (voor normale sluitertijd) en B voor langere belichtingen.
-
Flash-Off handmatige stand
Deze stand is geschikt voor langere belichtingen in het donker of voor foto's in daglicht. De flits is uit en ook hier kan je kiezen tussen 'N' en 'B'. Kies 'N' als je genoeg licht hebt en 'B' als je met lange sluitertijden wilt werken.

Een ultra-geavanceerd lens systeem
De camera heeft een ingebouwde groethoeklens en is verenigbaar met verschillende lens attachments voor creatieve en experimentele fotografie opties die heel makkelijk op de Lomo?Instant geschroefd kunnen worden.

Groothoeklens (ingebouwd)
Deze 27mm equivalent groothoeklens legt meer vast dan je ogen kunnen zien en zorgen ervoor dat je up-close-and-personal foto?s maakt met zijn kortste focusafstand van 0.4m.

Fisheye Lens Attachment
Met de Fisheye lens attachment maak je snapshots van 170.

Portretlens Attachment
Deze veelzijdige 35mm equivalent lens attachment is geschikt voor binnen en buiten. Hij is fantastisch voor portretten maar ook voor straatfotografie en lanschappen.

Close-up Lens
Met deze lens heb je een kortste scherpstelafstand van 10-15cm voor treffende close-ups.

Shiet La-a-a-a-a-a-ange
Met de B instelling van de Lomo?Instant kan je prachtige lichtstrepen cre