Kerstcadeautip: Homido Virtual Reality Headset

Kerstcadeautip: Homido Virtual Reality Headset

Weet je niet zo goed wat je deze kerst aan een vriend of familielid moet geven? Wat dacht je van deze Homido Virtual Reality Headset! Deze VR bril is nu geen €75,00, maar slechts € 35,00 en daarmee haal je voor een paar tientjes een geweldig coole gadget in huis!

Met de Homido Virtual Reality Headset krijgt het spelen van een spelletje of het bekijken van een video een geheel nieuwe dimensie! De comfortabele headset maakt tovert uw smartphone om tot een fantastische Virtual Reality bril! In dit artikel zullen we deze VR headset uitvoerig bespreken.

De Homido Virtual Reality Headset met 53% korting op Koopjesloket.nl

Productiekwaliteit

De productiekwaliteit is behoorlijk goed. Het ziet er mooi uit en voelt chique aan. De hoofdtelefoon heeft gaten aan de linker- en rechterkant die de enorme hoeveelheid warmte helpen te verminderen die wordt geproduceerd door mobiele telefoons wanneer er VR apps op worden gespeeld. De riem van deze mobiele VR-headset is van zeer hoge kwaliteit en is verstelbaar. Het heeft ook een optionele top band, dat helpt bij de gewichtsverdeling en maakt dat het hele apparaat veel lichter aanvoelt. Het gebruikte materiaal ziet er stevig uit. Het kan worden verpakt met je bagage en kan over de hele wereld reizen zonder dat het snel beschadigd raakt zoals in het geval van een kartonnen VR bril.

Field of vision (FOV)

De fantastische FOV van Homido zal je helemaal wegblazen! Nu krijg je natuurlijk voor een paar tientjes geen Oculus Rift, maar aangezien dit om een mobiele VR headset gaat moet men het vergelijken met andere mobiele VR headsets en niet met PC VR headsets. Het vergelijken van PC VR headsets met mobiele VR headsets is vergelijkbaar als appels met sinaasappels vergelijken. Mobiele telefoons benodigen niet dezelfde goede en snelle hardware zoals een PC dat doet. Echter, als je een kartonnen VR bril met de Homido VR headset vergelijkt, dan maakt de FOV een enorm verschil!. Homido beweert op hun website dat hun VR-headset een FOV van wel 110 graden heeft.

De lenzen

De lenzen in de Homido VR headset zijn speciaal gemaakt voor virtuele realiteit in tegenstelling tot de lenzen die worden gebruikt in de kartonnen variant van Google. De lenzen zijn groot en van hoge kwaliteit. Voor degenen met kort zicht en lange myopie kun je een extra paar lenzen krijgen. Je krijgt ook hoge kwaliteit schoonmaakmateriaal voor de lenzen. De lenzen zijn verwerkt in een rubberen place holder waardoor ze erg makkelijk te verwijderen zijn. Je kunt ze schoonmaken en terugplaatsen precies op de manier zoals ze daarvoor zaten.

Conclusie

Wanneer men Homido gaat vergelijken met andere mobiele VR headsets, is Homido duidelijk de winnaar met zijn spectaculaire FOV en prachtige bouw. Nu krijg je op Koopjesloket.nl zelfs 53% korting op deze VR bril, zodat je voor de kerstdagen een waanzinnig gaaf cadeau in huis haalt!