Hoe kies je de beste pennen om te graveren of bedrukken

Hoe kies je de beste pennen om te graveren of bedrukken

Als jij pennen goedkoop wilt bedrukken of graveren, ben je hier op de juiste plek! In dit artikel leggen we jou uit waarom.

Dus jij wilt pennen bedrukken goedkoop of pennen graveren? Dan ben je hier op de juiste plek! Het laten graveren of bedrukken van pennen is natuurlijk niet zo ontzettend moeilijk, maar je moet eerst wel de soort pennen uitgekozen hebben. En omdat er vaak redelijk veel keus is hebben wij de factoren die jij in de gaten moet houden even op een rijtje gezet.

 

Pennen graveren  

Denk eerst aan de doelgroep

De soort mensen waarvoor de pennen zijn bepaalt grotendeels wat voor soort pennen je wilt kiezen. Oudere medewerkers van een bedrijf kun je beter blij maken met parker pennen of zelfs luxere pennensets, terwijl jongeren liever full-colour pennen hebben die over de hele pen bedrukt zijn. Het is dus essentieel dat je eerst je doelgroep vaststelt voordat je de pennen goedkoop laat bedrukken.  

Budget is ook niet onbelangrijk

Pennen graveren kan in verschillende prijsklassen, en alhoewel je pennen bedrukken het liefst zo goedkoop mogelijk laat doen is het soms toch slim om wat meer te investeren. Wanneer je echt krap bij budget zit dan zijn er altijd simpele goedkope plastic pennen die je kunt laten bedrukken, maar mensen zullen een luxe metalen pen eerder gebruiken en hierbij dus ook vaker aan het logo denken.  

Pennen graveren of bedrukken?

Of je jouw pennen wilt graveren of bedrukken bepaalt ook welke soort pennen je nodig hebt. Zo kun je alleen metalen pennen laten bedrukken. Het laten graveren van pennen straalt echte luxe uit, maar het kost ook best een beetje meer. Denk hierbij dus ook goed aan het budget en de doelgroep. Houd jouw doelgroep van luxe? Probeer dit dan ook te verkrijgen, zoveel als je budget aankan natuurlijk. Wanneer je aan deze factoren denkt ben ik ervan verzekerd dat je de goede pennen uitkiest voor jouw doelgroep binnen het budget, zo is iedereen blij. En je haalt het meeste voordeel uit let laten graveren of bedrukken van pennen. Nu is het nog aan jou om de pen uit te kiezen en ze te bestellen natuurlijk, iets waar je nu nog aan kunt beginnen.